Pony houten constructie speelgoed

 • Geplaatst op
 • Door Wim Beckers
 • 1
Pony houten constructie speelgoed

Hoog kwalitatief beuken houten constructie speelgoed, met eindeloos veel mogelijkheden.


Pony Houten constructie speelgoed:

De bouwdozen van PONY zijn houten constructies voor zowel jongens als meisjes van alle leeftijden. je kan bouwen volgens een plan of gewoon wat in je hoofd opkomt. Dit alles door een eenvoudige verbindingen van de houten onderdelen zoals  wielen, pulleys, houten verbindingen, houten tappen en zo voort.

Al spelend leren:

 • Vaardigheid (grof en fijn motorische activiteit)
 • verbeelding
 • ontwikkeling van logisch denken
 • fantasie
 • concentratie
 • onafhankelijkheid
 • volharding
 • collectiviteit (kinderen creëren vaak hun constructies in groepen).


Kwalitatief materiaal:

De houten constructie sets PONY is uniek vooral door het hoogwaardig materiaal, maar ook dankzij zijn unieke systeem van de montage en het aansluiten van afzonderlijke onderdelen. 

Met een beetje hulp, kan zelfs de kleinste onder ons helpen bouwen. 

Aan de andere kant weten we heel wat ouders die het bouwen van deze constructie compleet anders denken dan hun kinderen en dat is een van de leuke ervaringen van deze houten constructie set. 

De ontwikkeling van de relatie tussen een ouder en een kind is erg belangrijk en dat is waarom we zijn blij dat ook volwassenen hun kostbare tijd doorbrengen met hun kinderen met behulp van dit speelgoed. 

Interactie  ouder - kind:

Een belangrijke bijdrage is ook de ontwikkeling van de motorische en mentale kant van je kind. 
Het leert hem vaardigheid en concentratie die kinderen vaak verliezen na een tijdje. 

Tijdens het bouwen van deze houten constructies moeten ze denken over hoe de onderdelen te verbinden tot een functioneel product en op deze manier ze leren om te creëren, logisch na te denken en last but not least hun fantasie te gebruiken. 
De meerderheid van onze kleine bouwers bouwen op basis van hun fantasie en directe ideeën.

Materiaal en constructie-elementen:

De bouwdoos PONY is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke beuken hout
Het Houten materiaal dat wordt gebruikt bij de productie wordt grondig gedroogd en daarmee blijft de bouw set in vorm en stabiel, zelfs na jaren. 
Het wordt met grote zorg geproduceerd en dat is de reden waarom we kunnen zeggen dat de PONY bouw set "onverwoestbaar" is. 
Precieze en nauwkeurige fabricage van afzonderlijke onderdelen gegarandeerd een perfecte assemblage van de bouwdoos. De onderdelen van de bouwdoos PONY zijn afgewerkt met vernis en niet schadelijk voor de gezondheid.

Wat zit er in de doos? 

Elke houten constructie set PONY bestaat uit een reeks eenvoudige constructie-elementen; wiel, drijfstang, houten pluggen, een pulley (katrol), touw, rubber. 

Door ingenieuze verbindingen van de afzonderlijke onderdelen kan je constructies bouwen volgens de instructies in de catalogus of door middel van je fantasie. 

Houten pennen of pluggen voor het verbinden van afzonderlijke onderdelen van de bouwdoos worden eenvoudig met de hand ingedrukt of met een kleine houten hamer, die natuurlijk leuker is voor de voor de kinderen. 

De grootste beloning voor de bouwer is de mogelijkheid om het speelgoed te testen. 
Afhankelijk van de gekozen set (sets kunnen ook onderling gebruikt worden) bouw je bijvoorbeeld een auto, een scooter, een kinderwagen, een paard, een driewieler, een kar en andere vervoermiddelen die de kinderen echt kunnen gebruiken!

Als ze genoeg hebben van bijvoorbeeld een auto,  dan kan het een kraan in een aantal mogelijke variaties of een molen, gewoon iets uit hun fantasie gebouwd worden.

Reacties

 1. Leo Leo

  Origineel en kwalitatief speelgoed, we zijn gestart met een mini set en vrij snel nog een 2de set bijgekocht. Nu kunnen we vele modellen maken. Top materiaal!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »